In de `tweede nieuwsbrief van 2015 besteden we weer aandacht aan tal van onderwerpen, van VKS bijeenkomsten tot wetenschapsnieuws. Alles om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stofwisselingsziekten. Lees daarom ook de andere nieuwsberichten op de website.

Volg VKS ook op Facebook en Twitter! Helpt u dan ook mee om meer aandacht en bekendheid te krijgen voor stofwisselingsziekten? Like, deel en retweet onze berichten op Facebook en Twitter om aandacht te geven aan stofwisselingsziekten. Samen staan we sterker.

Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen of opmerkingen? Of mist u verhalen over dat ene onderwerp waar u heel graag meer over wilt lezen? Mail dan naar info@stofwisselingsziekten.nl.

Veel leesplezier!

Baby's met drie ouders


In Groot-Brittannië heeft het Lagerhuis dinsdag een controversiële IVF-behandeling goedgekeurd. Deze IVF-behandeling voorkomt dat kinderen een mitochondriële aandoening krijgen met de genetische afwijking in het mitochondriële DNA.

De moeder geeft via de eicel mitochondriën door. meer...

Levensvitaminen

De huisapotheek voor het hele gezin. Dagelijks in te nemen.

Renée en Evert-Jan van Zandvoort

Ben jij deel van een gezin dat te maken heeft met ziekte, handicap of een lastige situatie?
Heb je het gevoel dat er een reusachtige onzichtbare olifant in huis woont? Een meer...

Special over ontwikkelingsachterstand

​Wat houdt het leven in met een kind met een ontwikkelingsachterstand? Welke weg bewandel je? Welke hulp kun je krijgen? De antwoorden op deze vragen en nog veel meer informatie vindt u in de special over ontwikkelingsachterstand! De special staat boordevol informatie over meer...

Agenda
Colofon

Gratis verwenweekend Care4Kids 2015

​Van 25 t/m 28 september 2015 vindt het zevende Care4Kids Event plaats. Dit is hét gratis verwenweekend voor gezinnen met een zorgvraag. De Care4Foundation organiseert dit evenement omdat onbezorgd samen zijn voor deze gezinnen niet vanzelfsprekend is. In aanmerking komen meer...