In de achtste nieuwsbrief van 2017 besteden we weer aandacht aan tal van onderwerpen, van VKS bijeenkomsten tot wetenschapsnieuws. Alles om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stofwisselingsziekten. Lees daarom ook de andere nieuwsberichten op de website.


Volg VKS ook op Facebook en Twitter! Helpt u dan ook mee om meer aandacht en bekendheid te krijgen voor stofwisselingsziekten? Like, deel en retweet onze berichten op Facebook en Twitter om aandacht te geven aan stofwisselingsziekten. Samen staan we sterker.


Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen of opmerkingen? Of mist u verhalen over dat ene onderwerp waar u heel graag meer over wilt lezen? Mail dan naar info@stofwisselingsziekten.nl.


Veel leesplezier!


Filmpje over Alkaptonurie

​​​​​​​Kijk hier een animatie over Alkaptonurie:

Publieksdag e-health in de praktijk

Op vrijdag 29 september is de publieksdag 'E-health in de praktijk: What's in it for me?' in Leiden. Gezondheid en eHealth zijn ‘hot’. In Nederland ervaren burgers, mede dankzij eHealth, steeds meer ‘eigen regie’ over hun gezondheid. Wie een kwaal heeft, kan via thuisarts.nl meer...
Agenda
Colofon

Kidsday zondag 3 september

Zondag 3 september is de twaalfde editie van Kidsday in Boekel (Noord-Brabant). Dit is een evenement speciaal bedoeld voor (ernstig en langdurig) zieke kinderen en hun familie. Uiteraard zijn gezonde kinderen ook welkom! Het doel is om zieke en gezonde kinderen samen te laten spelen. Er is meer...