​​​​​​​In de twaalfde nieuwsbrief van 2017 besteden we weer aandacht aan tal van onderwerpen, van VKS bijeenkomsten tot wetenschapsnieuws. Alles om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stofwisselingsziekten. Lees daarom ook de andere nieuwsberichten op de website. 
Volg VKS ook op Facebook en Twitter! Helpt u dan ook mee om meer aandacht en bekendheid te krijgen voor stofwisselingsziekten? Like, deel en retweet onze berichten op Facebook en Twitter om aandacht te geven aan stofwisselingsziekten. Samen staan we sterker.

Heeft u naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen of opmerkingen? Of mist u verhalen over dat ene onderwerp waar u heel graag meer over wilt lezen? Mail dan naar info@stofwisselingsziekten.nl. 

Veel leesplezier!

Fijne Feestdagen!

Hele fijne feestdagen en een goed 2018! Lieve groet van het bestuur en de medewerkers van VKS!

Decemberactie 2017!

December is feestmaand! Daarom krijgt iedereen die in december 2017 lid wordt van VKS alle edities van de Wisselstof uit 2017 toegestuurd! Klik hier om lid te worden! Een voorproefje van de artikelen die zijn verschenen in de Wisselstof in 2017:
  • Een reis op rolletjes - Over op vakantie meer...

Wat vindt u belangrijk in de zorg voor uw stofwisselingsziekte?

Binnen het project 'Expertise in kaart' brengen we de ervaringen, wensen en behoeften van patiënten in kaart door middel van een​​​​​​​ enquête. Dit doen we voor meerdere zeldzame aandoeningen, waaronder ook de stofwisselingsziekten. Voor de volgende meer...
Agenda
Colofon

Onderhoudsdag herinneringsdijk 2017

Aan het eind van het groeiseizoen moet onze dijk weer winterklaar gemaakt worden. Zaterdag 28 oktober tegen 10 uur kwamen de eerste helpers al koffie drinken in de Schaapkooi en kon iedereen elkaar begroeten. Toen ieder zijn koffie op had, werd er welkom geheten en vertelde Rene, meer...​​​​​​​